Hitta din väg till mindre stress och ett liv i balans – Ge bort eller önska dig personlig utveckling i Julklapp!

Efter en hyllad webbkurs får nu fler möjlighet att gå Eva Widenfalks kurs ”Hitta din väg till mindre stress och ett liv i balans. Målet är att fler ska kunna väva in stresshantering i vardagen på ett naturligt och hållbart sätt.
– Som deltagare får du kunskap och förståelse om vad stress är, vilka dina stressorer är och hur de påverkar dig i olika sammanhang samt konkreta verktyg att använda båda för knoppen och kroppen, säger Eva Widenfalk.

Eva Widenfalk är i grunden beteendevetare och har under många år under sitt yrkesverksamma liv arbetat med utveckling av personal, administration och organisation. De senaste 20 åren har hon haft olika chefspositioner inom kommun och landsting, men hennes hjärtefråga och stora drivkraft har alltid rört personlig utveckling. Sedan fyra år tillbaka arbetar hon som coach och samtalsterapeut. I sitt arbete träffar Eva ofta människor som mår dåligt på grund av stress.

– De vill lära sig att hantera stress bättre, men har ofta inte tid att komma till mig, därför har jag gjort den här kursen. Istället för att komma till mig, så kommer jag till dem.

Evas Webbkurs, Hitta din väg till mindre stress och ett liv i balans, lanseras nu för andra gången. Hennes ansats har varit att innehållet i kursen ska vara tillgängligt för alla som vill lära sig mer om stress och hur man balanserar den med flera praktiska övningar i självhjälpsformat.

Anmäl dig till kursen här:

Mer information och delbetalning

Mer information och betalning

Eva Widenfalk

Psykisk ohälsa där stress är den bakomliggande orsaken har idag blivit den främsta orsaken till sjukskrivningar bland kvinnor och män. Enligt en rapport från Arbetsmiljöverket leder stress till fler arbetsrelaterade dödsfall än exempelvis fallolyckor och asbest. Det finns enligt Eva enkla motmedel:

– Sätt dig ner utan telefon och dator och låt din hjärna vila i flera korta minipauser om minst fem minuter om dagen. Det är i pausernas lugn som du fyller på med energi igen, när det verkar som om du inte tänker på någonting. I pauserna får du lugnet tillbaka, du hinner med dina egna tankar om vad du håller på med. Vi klarar perioder av stress om vi ser till att vila och återhämta oss mellan varven.

– Till  kursen ” Hitta din väg till mindre stress och ett liv i balans” , har Eva bjudit in ett team av experter. Psykologen Helena Bingham, Yogaläraren Kathleen Anderson De Miranda och fysioterapeuten Rickard Ehlin. De delar alla med sig av sina kunskaper och erfarenheter om stress och stresshantering i kursen.

Här är några röster från kursdeltagare:

”Tack för alla verktyg och övningar de har hjälpt mig mycket.”

”Jag förstod inte att det var stressen som skapade min ohälsa, innan jag gick din kurs. Nu har jag lärt mig att uppskatta och ta till vara de små återhämtningspauserna i vardagen.”

”Jag har alltid haft svårt att säga nej, nu tränar jag på det, med hjälp av din kurs.”

”Tack för Modulen om Självkänsla och självförtroende den delen har hjälpt mig att förstå mig själv mer.”

”När jag gjorde mitt livshjul insåg jag hur fel jag prioriterat.”

”Andningsövningen som inleder varje modul, hjälper mig att fokusera på kursen.”

Eva har ökat på antalet platser och tar nu emot 30 deltagare.

Ytterligare kursinformation:

Webbkursen innehåller 5 moduler med lektioner som är mellan 5-15 minuter långa. Varje modul innehåller övningar och olika verktyg för stresshantering. Varje Modul tar ca 60 minuter = 1 timma att gå igenom. Lektionerna består av en mix av bild/ljudfiler och text. Till kursen hör också bonusmaterial i form av meditation, andningsövning, berättelser från verkligheten m.m

Deltagaren har obegränsad tillgång till kursportalen i 6 månader och kan därför arbeta i sin egen takt.

Efter att ha gått min Webbkurs så kommer deltagaren att:

  • Förstå varför kroppen och hjärnan reagerar med stress
  • Ha flera konkreta verktyg att använda i sin vardag 
  • Uppleva en klarhet på grund av nya insikter
  • Få en Boost och en riktning till hur vägen kan se ut framåt
  • Känna ett större lugn och mer balans i tillvaron
  • Motivation att ta hand om sig själv

Den här kursen är för dig som:

Känner att livet snurrar på för fort

Kämpar mot klockan, den fyllda almanackan och sömnlösa nätter

Har svårt att säga nej till andra, på bekostnad av din egen kraft

Vill få bättre självkänsla

Vill få verktyg att hantera och motverka stress i vardagen

Vill få en förändring i livet

Evas kurs kostar 2660 k . Men med Julrabatt 50% så betalar du nu endast 1330 kr! 

Du kan delbetala kursen på tre tillfällen och då kostar kursen 475 kr  per tillfälle under tre månader. Rabatten gäller från 20 december – till och med 27 december klockan 23.55. Kursen startar den 28 december.

Ge bort personlig utveckling till dig själv eller någon du tycker om!

Välkommen att klicka här för:

Mer information och delbetalning

Mer information och betalning

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!