Hitta dig själv med rörelse & måleri

Rörelse skapar förutsättningar att utvecklas, uttrycka, kommunicera och skapa sammanhang. Konstnärliga uttryck ger oss möjlighet att lära oss om oss själva och om andra samt att lära oss att samverka. Rörelse, färger och ljud bor i oss, omkring oss, är oss.

Movement to ART erbjuder individuell coaching, inspirationstillfällen, workshops och kurser inom:

Bilder & Konst, Rörelse & Konst, MovementArt Poetry samt RawLiving Art.

loggaaa

ArtoRent – Kerstins konst till försäljning eller uthyrning av originalkonst till privatpersoner, företag, organisationer och konstälskare. Kerstin kan även ta emot beställningar. Movement to ART skräddarsyr efter era unika behov och riktar sig emot barn som vuxna, företag, organisationer, föreningar etc.

Bild som språk & kommunikation – Bildtolkning

RörelseKonst är glädjen att uttrycka med kroppen. Upptäcka genom improvisation till form och från form till improvisation. Genom alla tider har människor dansat. Man har använt dans och konst för att uttrycka sig själv. För att kommunicera och för att få svar på frågeställningar om sig själv, om sina relationer eller om samhället som helhet.

RörelseKonst erbjuds som dans – kroppsrörelse eller tillsammans med måleri samt 3d.

Närvaro, kontinuitet, balans, rytm, röst, uttryck, musikalisk medvetenhet, estetik genom rörelse är exempel på vad som kan beröras i RörelseKonst. Klasser och workshops skapas efter gruppens behov. Inga förkunskaper krävs.

RörelseKonst finns för mindre barn och uppåt i åldrar, för vuxna och vid beställning till specifika grupper. Även för vuxna och barn tillsammans.

Individuella klasser eller gruppklasser i RörelseKonst är:

  • BAS – att lära känna dig & ditt uttryck.
  • KONSTNÄRLIGT – för dig som söker utveckling på din konstnärliga och kreativa väg.
  • För det mindre barnen finns ”Måla hela världen” och Färg-Form & Sagoberättaren för runt 3-5 år. Från 5 år och uppåt välkomnas de till RörelseKonst.

Land

RawLivingArt är coachning och workshops i raw food-kost och aurvediska principer. Ett tema för en workshop är t ex. desserter och råchoklad. Ett roligt och hälsosamt inslag kan vara att kombinera RawLivingArt med Movement to ARTs coachning eller workshops som ett.

Hos Movement to art kan man även få s.k Lomi-Lomi, Hawaiiansk massage eller Taktipro -Taktil massage. Massagen kan man även kombinera med ovanstående klasser

Målet med att teckna kan vara den sköna känsla då tankarna tystnar, där du och bilden går samman, och är det kreativa flödet

När vi tecknar ändras vårt perspektiv till formseende, vår högra hjärnhalva tar vid. Först kan det ta en stund att lura vår verbala del av hjärnan som gärna vill dominera, och som kanske säger: -Inte nu! – En annan gång! Jag kan inte. När man väl kommer över det och kommer i kontakt går det knappt att sluta. Teckning ger oss nya perspektiv att se, det öppnar upp för problemlösning, aktiverar intuitionen, balanserar och utvecklar.

Att aktivera vår högra sida av hjärnan ger balans till den dominerande vänstra. Kreativitet börjar flöda.

Teckningsmetoder som används är från olika delar av världen, västerländskt som österländskt perspektiv på teckning. Finns för barn som vuxna, enskilda tillfällen och i grupp.

Bildinspiration

För er som önskar några timmar eller en dag med att dyka in i måleriet, få inspiration och lära känna bildkonsten närmare.

I bildinspiration får bilder växa fram från din inre konstnär. Du ser hur bilder kan utvecklas med hjälp av pennor, färg och form. Du får verktyg hur du kan bygga former, lära känna färger och blandningar samt hur det influerar dig. Olika tekniker blandas med kreativa övningar. Även kurser i Vedic Art.

Bildinspiration ger ökad kontakt med din kreativitet och konstnären inom.

MovementArt Poetry
Konstutställningar. Konstutställningar i kombination med workshops i RörelseKonst för vuxna och barn eller uppvisning i RörelseKonst med Kerstin.

Kontakta oss idag

Kerstin Åkesson hälsar er varmt välkomna till Movement to ART

www.movementtoart.se | info@movementtoart.se

 

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!