hennes-kraftsmycken-saetter-fart-pa-ditt-kaerleksliv

Hennes kraftsmycken sätter fart på ditt kärleksliv

Zhenita Philipson har alltid känt att hon har haft mediala förmågor. Men det var först efter sin fars död som hon tog ett livsavgörande steg. Nu är hon vägledaren som coachar människor genom livskriser och stärker dem med personliga och kraftfyllda smycken.

Det var för sex år sedan som Zhenitas liv tog en häftig vändning. Då bestämde hon sig för att ta tag i- och utnyttja den förmåga som hon tidigare hade haft svårt att kontrollera. Den utlösande faktorn var hennes döde far som ständigt fanns närvarande i hemmet.

– Min pappa och jag pratade inte med varandra de sista 10 åren. Men när han dog för sex år sedan så förändrades allt. Han var fortfarande närvarande rent energimässigt och spökade i mitt rum. Jag har varit medial sedan jag var liten, men vid den här tiden blev det extra tydligt och jag visste inte hur jag skulle kontrollera det som skedde.

Zhenita sökte då vägledning hos mediumet Pehr Trollsveden som förklarade att Zhenita måste hitta ett sätt att kontrollera situationen, och använda sig av en personlig på- och avknapp. En teknik som fungerade väl, och som gjorde att Zhenita kunde använda och tillgodogöra sina förmågor på ett helt nytt sätt.

– Jag bestämde mig då för att gå en kurs hos Pehr, där jag fick genomgå mängder av olika prov. Det var för sex år sedan och utbildningen innebar att jag blev ett certifierat medium.

medialazhenita

 

Sedan dess har Zhenita utvecklat sina förmågor. Förutom att hon ger medial vägledning och kan kommunicera med människor på andra sidan, så håller hon trollbordsseanser, spår i änglakort, är utbildad regressionsterapeut och tillverkar dessutom sina egna kraftsmycken.

Berätta om dina trollbordsseanser?
– Till att börja med ska ett äkta trollbord vara gjort av en man som heter Göte Henriksson, eller någon av hans släktingar. En trollbordsseans är ett sätt att få andekontakt, där deltagarna lägger sina händer på bordet och sedan får svar på sina frågor. Ofta från döda anhöriga. Då är det extremt viktigt att ha tänkt igenom vilka frågor man vill ställa. Man ska aldrig ställa frågor som man egentligen inte vill ha svar på, som rör exempelvis döden eller otrohet.

Du tillverkar även kraftsmycken. Berätta hur dessa hjälper människor?
Jag vet inte varför men jag har alltid haft en dragning till kristaller och stenar. När de blandas i rätt kombinationer ger de väldigt positiva vibrationer och besitter starka krafter. De hjälper till att stärka människors självkänsla och bearbeta sorg, och drar även till sig kärlek och kan rädda relationer.

medialakortsmycken

Du sa att stenarna och kristallerna måste läggas i rätt kombinationer. Hur går den processen till?
– Alla smycken som jag tillverkar är helt unika. Folk ringer och bokar tid för medial vägledning och får då berätta om sina problem och vad de behöver hjälp med. Efter vägledningen har jag en bra grunduppfattning om vilket smycke jag ska tillverka och då går jag in i min inre bubbla och känner efter vad som mer behövs för att göra smycket komplett. Det handlar om att fylla ut smycket med rätt energier, samtidigt som jag måste dämpa andra energier så att smycket inte blir för starkt och svårt att hantera.

Med jämna mellanrum håller Zhenita event, temakvällar och utbildningar där hon lär människor hur de ska tillverka kraftsmycken. Hon kommer närmast att ställa ut på Hälsomässan ”Själens Harmoni” i Köping 6-7 maj.

Zhenita bor i Södertälje, men hjälper människor runt om i hela landet med medial vägledning. Behöver du hjälp med husrensning, bearbeta trauman genom regression eller en energi-boost från ett kraftsmycke? Kontakta då Zhenita på telefonnummer 073-3601589.
Du kan även gå in på hennes Facebooksida Mediala sinnen i Södertälje och läsa mer om allt hon kan erbjuda.


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!