helhetscentret-startar-nya-meditationsgrupper-och-regndroppsmassage

Helhetscentret – nya meditationsgrupper i Malung-Sälen

Louise Wilhelmsson har som vision att samla ett flertal duktiga terapeuter under ett och samma tak. Nu drar hon igång nya meditationsgrupper och fortsätter med den populära regndroppsmassagen på Helhetscentret i centrala Malung.

Du utökar med fler meditationsgrupper i år. Vilka är det för?

– Det är för alla! De som vill hitta sig själva, som lever med mycket stress, ångest, sömnsvårigheter eller som bara vill träffa likasinnade. För mig så var meditationen en väg in i mitt inre och en plats där jag hittade mig själv. Därav vet jag hur effektiv meditationen är och med rätt verktyg som man får med sig under sessionerna kan man få inner peace. Jag vill därför dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter om hur man kan nå det som vi alla har gömt i vår innersta källa. Intresset av att jobba i grupp blir större och klienterna ser vilken god effekt det har. Vi har två grupper som deltagit under flera år och till hösten startas nya upp.

helhet2
Louise Wilhelmsson

Du startade Helhetscentret med en vision om att samla ett flertal duktiga terapeuter under ett och samma tak. Vad kommer ni att inrikta er på framöver?

– Helhetscentret grundades i maj 2012 och förhoppningen är att vi ska växa med fler verksamheter som arbetar både i den inre kärnan och med det yttre inom hälsa. Idag erbjuder vi ett flertal olika behandlingar som andlig vägledning, bioresonans, naprapatbehandlingar hypnos, regression, healing, meditation och regndroppsmassage. Jag vill fortsätta att utbilda mig, förkovra mig och nå djupare i det jag gör.

Ni får väldigt positiv respons på era behandlingar, inte minst regndroppsmassagen. Vad är regndroppsmassage?

– Det är en kombination av lätt beröring genom fjäderlätta strykningar på kroppen och kraften av olika eteriska oljor som är 100 procent ekologiska. Oljorna läggs på efter ryggraden och på fotsulorna där kroppens reflexpunkter finns och masseras sedan in. Beröringen gör att man kommer åt nervsystemet och det sprider ut sig överallt i kroppen. De olika momenten tillsammans med oljorna arbetar på djupet, ända ner på cellnivå. Det är en rogivande behandling som bland annat rensar kroppen och stärker immunförsvaret. Oljorna har sin beskärda del av effekten där exempelvis timjan är cirukaltionsfrämjande, lavendel rogivande och så vidare.

Du arbetar också med andlighet, inkänning och rening av hus. När fick du reda på att du har en medial sida?

– 2009 blev en rejäl omvändning i mitt liv. Då kom jag verkligen att ta kontakt med min andliga sida. Under min återhämtning kom jag i kontakt med hypnosen. Den fick mig att släppa taget om de rädslor, föreställningar och präglingar som begränsade mig. Den hjälpte mig att hitta mig själv och bli sann mot mig själv.

– Det mediala är någonting som har pockat på mig länge. Jag har inte kunnat sätta ord på det tidigare men under uppväxten har jag har alltid vetat själv och fått höra utifrån att jag ser saker. Jag har gått förbi platser och känt energier men har inte förstått innebörden av det. Det är en lättnad att ha förståelse för det och att få jobba med det idag.

Det har gått fem år i år sedan du startade upp 2012. Vad är viktigt att klienterna ska känna när de kommer till Helhetscentret?

– Att de fortsätter att vara nöjda med behandlingen som de valt vare sig det är hypnos, bioresonans eller healing. Jag vill att de ska vara trygga och veta att det alltid finns en tanke och grund i det vi gör. Framförallt vill jag att de blir friskare, piggare och att behandlingen leder till bättre mående. En förändring i tanken är en förändring i sig själv och beteendet utåt.

Helhetscentret ligger på mellanvåningen i gamla Ellos-huset i Malung-Sälen.

Här hittar du meditation, regndroppsmassage och övriga behandlingar

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!