Här är bästa mobilerna 2017 enligt Mobilanyheter

2017 börjar sakta närma sig sitt slut. Det här året har jag fått testa väldigt många olika mobiler, både Android och iPhone. Här är de mobiler jag skulle köpa just nu. 

Av de mobiler jag testat tycker jag att LG har gjort de största framstegen med LG G6. LG G6 är en riktigt bra mobil med framförallt en unik vidvinkelkamera. Trots det kan jag inte utse LG G6 till årets mobil då den bland annat slukar batteri som en Volvo 240 slukar soppa. Priset går istället till OnePlus 5T som verkligen imponerar för sin ynka prislapp. För 5590 kronor ingår bland annat 8 GB RAM i mobilen. OnePlus 5T gör pannkaka av mobiler så som Samsung Galaxy S8 och S8+ (som redan från start kändes långsamma). Dessutom har OnePlus 5T en fantastiskt bra kamera som fångar alla detaljer, så även om det är mörkt. Utöver allt detta har OnePlus 5T en supersnabb fingeravtrycksläsare. Många flaggskeppstelefoner innehåller idag likadana komponenter, och då är det detaljerna som räknas! Om OnePlus fortsätter på den här vägen kommer alla Samsung- och Apple fantaster snart inse vilket mobilmärke som gör de bästa mobilerna.

Testet på OnePlus 5T kan läsas här.

Huawei Mate 10 Pro var ytterst nära att bli en av årets mobiler då telefonen har en otroligt bra batteritid och en riktigt solid kvalitetskänsla. Däremot räckte det inte riktigt ända fram då telefonen kändes snäppet långsammare än OnePlus 5T. Jag, som antagligen är en rätt så kräsen mobilanvändare, föredrar därav OnePlus 5T på första plats, däremot skulle jag sätta Huawei Mate 10 Pro på en andraplats.

Testet på Huawei Mate 10 Pro kan läsas här.

På tredje plats kommer LG G6, en telefon som är på tok för underskattad i Sverige. Telefonen må kanske inte ha den nyaste processorn på marknaden, men LG har istället utrustat G6 med ett otroligt bra optimerat operativsystem. Den egenskapen saknar bland annat Samsung som lagt in en hel del onödiga program i mjukvaran till Galaxy S8-telefonerna, program som i sin tur segar ner dessa telefoner. Utöver en bra optimerad mjukvara har LG G6 också en riktigt bra vidvinkelkamera. Den största akilleshälen med telefonen är att den slukar batteri, något som LG dock bör kunna åtgärda i framtiden.

Testet på LG G6 kan läsas här.

 

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!