haer-aer-17-aringen-som-aer-snabbast-i-sverige-pa-mobila-nyheter

Här är 17-åringen som är snabbast i Sverige på mobila nyheter

Med 1,9 miljoner sidvisningar i månaden är Rasmus Hellmyrs en av Sveriges unga, lovande influencers. Allt startade med att Rasmus såg chansen att vara först ut i Sverige med nyheter om mobiltelefoner, varje dag.
– Det är en bonus att det gått så bra, säger Rasmus Hellmyrs.

Du går i andra ring på gymnasiet men hinner ändå lägga mycket tid på din snabbväxande sajt. Förklara vad Mobilanyheter är.

– Mobilanyheter är en nyhetssida med daglig rapportering om vad som händer i mobilvärlden. Jag har släppt nyheter varje dag sedan mars förra året. Målet har hela tiden varit att nå ut och berätta om det senaste samt göra tester på de produkter som jag får hem.

profil
Rasmus Hellmyrs

Varför har Mobilanyheter blivit så stort?

– Det är för att jag är snabb ut med grejer. Jag kan schemalägga mina inlägg till morgonen efter men ändå vara snabbare än mina konkurrenter. Eftersom de är mycket långsammare får jag hela tiden fler läsare som kommer till mig. Tillverkarna länkar till mina tester på sina hemsidor – LG till exempel. Dessutom finns testerna med på Prisjakt och på Pricerunner.

– Jag märker hela tiden att följarantalet växer. Jag har en widget utsatt där besökarantalet syns, senaste månaden har jag 1.869.000 besökare på sidan.

Hur ska du jobba för att få Mobilanyheter att växa ytterligare?

– Jag lägger mycket tid på sidan och funderar på vad jag kan göra. Jag tittar på svenska konkurrenter och vill ligga före dem. Tidigare har svenska sidor varit tre dagar efter de amerikanska. När jag ser en nyhet på engelska sidor översätter jag den till svensk text och lägger ut direkt.

– Utöver detta är jag noga med att skriva med så enkla ord som möjligt. Jag har en bred publik i alla åldrar och både män och kvinnor.

Screenshot Capture - 2017-10-10 - 23-07-45

Vad hoppas du att framgångarna ska att leda till i framtiden.

– Jag kanske kan anställa någon mer så att sidan får ut ännu mer content. I nuläget arbetar jag på sidan under min fritid från 15.00 till att jag går och lägger mig. Jag kan redan tjäna en del pengar på sajten och har fått jobberbjudanden, det blir allt mer.
Läs mer på Mobilanyheter


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!