Gräset är grönare på andra sidan – Bättre Golf – nya stjärnan på svenska golfhimlen växer och utlyser ny tjänst

Efter en framgångsrik försommar ska golfplattformen Bättregolf.se utöka personalstyrkan. Blir det du eller kanske din golftokiga kompis som landar drömjobbet?

Är du utbildad journalist eller copywriter med säljerfarenhet och vill arbeta med alla Sveriges golfklubbar? Bättre Golf söker nu ytterligare en säljande journalist/copywriter till kontoret på Åsögatan på Södermalm.

– Du kommer att arbeta med att sälja in och skriva kvalitetsinnehåll som sprids i digitala och sociala medier i marknadsföringssyfte.

Byrån Hosono som äger Bättre Golf har specialiserat sig på att bygga relevanta plattformar inom ett flertal branscher och publicerar dagligen intervjuer och företagsnyheter.

– Kvaliteter som vi efterfrågar är skrivandets och talets gåva, duktig förhandlare och så klart ett golfintresse utan dess like. Det som utlovas tillbaka är ett jobb som till 100% kretsar kring golf och dessutom en lön som överstiger 50.000 vid god försäljning.

Arbetsuppgifter

– Att sälja och skriva inom våra digitala kanaler och sociala medier. Ditt dagliga arbete innefattar research, prospektering, sälj och relationsbyggande från kontoret på Södermalm. Du kommer att bli en del av en grupp på sex säljare och journalister. Är detta du? Hör av dig omgående! Läs mer och ansök på Arbetsförmedlingen eller kontakta hej@hosono.se


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!