Golfsverige pryds av Consuelos broderade loggor

Consuelo Eugenia Barreto Mena heter den noggranna kvinnan bakom Connel Brodyr. Efter att i många år ha arbetat mot en bred målgrupp och med flera anställda valde Consuelo att helt fokusera på golfföretagen och flytta produktionen till villan hemma i Sollentuna.

– De senaste fyra åren är det nästan bara golf, säger Consuelo.

 

Du broderar till golfklubbar i hela Sverige och har exempelvis arbetat med Bro Hof Slott Golfklubb från starten. Varför just golf?

– Golfklubbarna är framför allt intresserade av kvalitet och jag lägger ner ganska mycket tid på varje brodyr. Jag gillar detaljer och uppskattar att golfarna säger ”Wow det blev jättefint”. Jag får väldigt bra respons från golfklubbarna.

Läs mer på Connel Brodyr 

 

Vad har du gjort för att skapa förtroende hos klubbarna?

– Förtroendet skapas genom att jag gillar människor; de som kommer hit känner sig välkomna och de går härifrån med ett leende. Jag gillar kontakter och att prata med folk, och jag försöker alltid att uppfylla deras förväntningar – jag vill få den där wow-reaktionen från kunderna! Det är viktigt att mina kunder ska kunna lita på mig och att det blir bra, därför gör jag alltid mitt yttersta.

Du är oerhört noggrann i ditt arbete, vad sker innan du startar maskinerna?

– Ofta behöver jag en bild på loggan i en IPS-fil. Jag beställer ett brodyrkort och gör sedan småändringar i datorn. Jag kollar på prov, redigerar och ändrar kanske några stygn i datorn, sedan går jag tillbaka igen. Tycker jag att provet är okej så skickar jag till kunden som sedan får komma med sin åsikt. Sedan kan vi sy.

 

Varje stygn kan flyttas i datorn.

 

Hur kom du in på brodyr?

– Jag började med det som en hobby för mer än 20 år sedan. Jag gillade de små detaljerna och broderade åt privatpersoner. Sedan kom en förfrågan från ett företag som undrade om jag kunde brodera deras logotyper. Det är mycket detaljer i företagslogotyper så jag tyckte att det var roligt.

Vad händer framöver?

– Jag kommer att fortsätta ett par år. Det ger väldigt mycket tillbaka, och jag får mycket glädje. Att träffa kunder är så roligt och – golfarna som kommer hit är alltid trevliga och frågar hur jag mår och de har en så härlig relation till alla. Det ger tillbaka.

Golfsäsongen är begränsad. Hur ser det ut under vintern?

– Under våren träffar jag kunder nästan varje dag. Jag jobbar sex månader och sedan tar jag det lugnt och reser med min man. Jag är från Chile från början och vi har bland annat rest dit och besökt öknen och det var fantastiskt. Det var annorlunda mot allt annat jag sett. Ett ställe där heter Måndalen och det är verkligen som på månen!

– Slutligen, vilka är dina favoritfärger?

–  Rosa och ceris. Men det är ytterst sällan vi broderar i det. Det är mycket blått och grönt.

Hittar du er logga?

Läs mer på Connel Brodyr 

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!