Frösviken Utveckling AB blir nästa steg För Sylvia K Persson efter tio år

Sylvia K Persson har med hjälp av hästarna, gården och naturen byggt upp en rehabiliterande och förebyggande verksamhet som gjort skillnad för individer och företag. Nu tar hon nästa steg och startar Frösviken Utveckling AB.
– Hästarnas icke-värderande bemötande är en stor hjälp när människor ska hitta glädje och harmoni, säger Sylvia K Persson.

Frösviken Utveckling AB fick sitt organisationsnummer den 4 januari 2019. Den spektakulära anläggningen på Frösviken, som ligger en bit utanför Skara, har blivit ett nav för coachning, kommunikation och förändring med hjälp av hästar. Fördelarna med arbetssättet har Sylvia K Persson bevisat under tio års tid.

– Coachning med hästar har visat sig vara ett av de mest effektiva sätten att nå sina mål och uppnå förändring. Allt blir mycket lättare när man får bekräftelsen omedelbart genom hästarna. Deras icke-värderande bemötande tar dig genom svårigheterna och lär dig hitta glädje och harmoni även i det som tar emot.

Läs mer här och boka här

Målet med det nystartade aktiebolaget Frösviken Utveckling AB är att arbeta med fler och större företag och organisationer samt att lägga grunden till samarbeten som utvecklar verksamheten. Förhoppningen är att företagen löpande skickar medarbetare för personlig utveckling och rehabilitering – både enskilda och grupper. 

– Vi kan idag erbjuda hjälp både till småföretag och företag som har mer än 100 anställda. Arbetsgivare vill nå lönsamhet, nu och i framtiden, och att ha personal som mår bra är en förutsättning. Kostnaden för att få rehabilitering genom Frösviken Utveckling AB behöver inte vara mer än 5000-10000 kronor och att få en anställd att hitta verktyg till att må bra ger tillbaka mångfaldigt. 

Starten av aktiebolaget blir också symbolisk när Sylvia K Persson tar verksamhet in i sitt andra levnadsdecennium. Precis som tidigare kommer verksamheten att bygga på hästarna, naturen och den breda kompetens som Sylvia besitter.

Läs mer här och boka här


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!