Frej_2

Frej vill nå 100.000 i lönekuvertet

Frej arbetar som säljare och teamleader på Better Sales Europe AB och vet att han har säkra affärer när han kommer till jobbet.

Tjugotvååriga Frej sträcker ut de långa benen framför sig och drar en hand genom håret i ett av mötesrummen på kontoret på Drottninggatan 92 i Stockholm. Han sticker inte under stolen med att han tjänar otroligt bra för sin ålder och har ett sikte på att tjäna över 100.000 per månad under 2016.

– Jag har varit på Better Sales i strax över 15 månader. Jag säljer annonsplatser i printmedia, webbmedia och för vår egen viralsajt Bättrenyheter.se. Försäljning sker via telefon mot företag i alla branscher och storlekar. I början var alla kunder nya men nu har jag befintliga kunder som jag vårdar. Det känns tryggt att ha arbetat upp en god relation, det gör att jag vet att jag kommer att göra affärer varje dag.

Frej är social och uppskattad bland kollegorna. Han beskriver sig själv som en social kameleont.

– Vi har det väldigt trevligt och socialt på kontoret och vi tar väldigt väl hand om nya medarbetare. Dessutom får jag lära mig mycket som säljare. I det här yrket måste man vara en svamp och suga åt sig all information. Hör jag bra saker som mina kollegor säger tar jag efter.

Att Frej göra skulle göra karriär på Better Sales var inte givet.

– Jag gick på kanditatprogrammet i ekonomi i Uppsala och under sommaruppehållet fick jag jobb på Better Sales. När jag märkte hur bra det gick tog jag ett uppehåll i studierna. Jag gillade att det inte spelade någon roll om man var 19-20 år gammal; så länge det fanns driv och engagemang gick det att tjäna riktigt mycket pengar.

Better Sales AB är alltid på jakt efter nya duktiga medarbetare och söker just nu en Content Manager. Frej tycker att nya säljare på Better Sales måste ha stor disciplin och kunna vara kreativa.

– Det spelar ingen roll hur bra säljare man är om man bara ringer fem kunder under en dag. Man vill vara en social kamelont och anpassa sig till kunden. Det kan handla om vilket tonläge eller vilka skämt som passar.

Frej hoppas få växa med Better Sales AB och hjälpa till nu när nya säljare ska anställas.

– Jag ser fram emot att få in nytt blod. Vår sajt Bättrenyheter.se håller på att växa sig riktigt stor och vi är många som hjälper till att skapa fantastiska resultat.

Skicka en spontanansökan till jobb@bettersales.se


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!