fracines-haelsokristall-sa-blir-kristallerna-fantastiska-redskap

Francines Hälsokristall – så blir kristallerna fantastiska redskap

Hennes kall är att hjälpa utsatta människor och banden till klienterna finns ofta kvar hela livet.
– Det är ett läkande sätt att arbeta, säger Elisabeth M. Flygar.

Du arbetar nära dina klienter och får mycket uppskattning. Vad har de för förväntningar när de börjar hos dig?

– Ofta har de ingen aning när de kommer till mig utan vill bara bli hjälpta. De kanske inte vet vad de vill förändra, vad de vill göra om en vecka eller om ett år. Då gäller det att var lyhörd.

ametist
Ametistkluster

Vad kan de börja med?

– Till en början kan jag låta dem dofta på olika dofter. Ofta är de osäkra på vad jag gör och är oroliga för vad jag ska få reda på om dem. Men allt jag vill veta är vilka de är och hur deras kroppar mår. Efter ett tag slappnar de av, fördomarna försvinner och deras nyfikenhet blir större.

– Jag coachar dem inom allt ifrån att finna nya jobb till att hitta en bättre relation med sina barn.

– En klient sa att jag är hennes livlina. Det hon menade är att det hon får hos mig är egen tid. Hon får vara sig själv och det blir den där egna stunden som vi oftast tappar på vägen när vi springer på i full hastighet.

image3

Vad fyller kristallerna för funktion i din coachning?
Kristallerna är verkligen fantastiska redskap och jag har över 600 kristaller i mina skåp. När klienten själv valt ut den kristall som känns bäst då är det också just den kristallen som de behöver den dagen. Tar de en ametist så står den till exempel för lugn. Då utgår jag från att klienten behöver lugna ner sig och reflektera. Därefter lägger jag ut olika kristaller på kroppen.

Du står i kontakt med dina klienter även när ni inte ses fysiskt. Hur förmedlar du det till dem?

– Ibland skickar jag ett mail och berättar att de finns i mitt huvud just då. Så är det jämt, alla mina klienter finns med mig och jag finns alltid där hos dem.

Händer det att du säger nej till en kund?

– Om de är allvarligt sjuka är det inte hos mig de ska få vård. Jag kan också säga till dem som gått hos mig i flera år att ”nu måste du ut och se världen”. De lyssnar på mig men ofta kommer de tillbaka efter ett halvår.

Du coachar även företag. Berätta.

– Ja, jag coachar vissa företag när de behöver nya perspektiv och vill se framåt. Ofta har någon i företaget varit på behandling och då kan de be mig att komma ut ha en workshop med hela företaget.

– Jag har nyligen tagit emot förskolelärare som ska ha häxkväll. De ska lära sig om chakran och vi plockar ut chakrastenar. Det finns alltid en skeptiker och skeptikern får hålla två speciella stenar. Skeptikern fortsätter i regel att förneka att den känner något.

Hur ofta kommer en klient?

– En del vill komma varannan vecka men i snitt är det var tredje vecka. Kunderna är mellan 18-85, de yngsta kommer ofta på föräldrarnas inrådan.

image2

När du som 10-åring berättade för din mormor att du såg saker var hennes kommentar ”välkommen in i släkten”. Hur fortsätter du att lära dig att se saker?

– Jag lär mig hela tiden att hitta rätt ord på bilder. Förmedlar jag vad en avliden person har att säga så måste jag kommunicera så att klienterna hänger med – så att de också ser.

kristall2

Francine Elisatbeth M. Flygar ser det som sitt kall att hjälpa utsatta människor och banden till klienterna finns ofta kvar hela livet.

Hon arbetar mest i Stockholmsområdet och är inhyrd i en lokal i Tyresö två dagar i veckan och Vallentuna resterande. Läs mer här

Översta bild från Freepik


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!