KONST: Frågor och svar om Artportables Portfolio för konstnärer

Artportable är en social marknadsplats med fokus på att koppla ihop konstnärer och konstintresserade. År 2020 tog Artportable in sin första externa investering för att vidareutveckla sajten och idag finns över 30.000 konstverk att tillgå.

Varför är Artportable bra för konstnärer?

Artportable är en sajt som låter konstnärer visa upp sina konstnärskap inför en konstpublik. En av fördelarna med Artportable är att Artportables portfolioverktyg är extremt lätt för konstnärer att använda. Om du är en konstnär som inte är särskilt teknisk och inte vill koda din egen hemsida, så är det en bra möjlighet.

Hur skapar jag en professionell portfolio på Artportable?

Gå in på Artportable.com/register

Logga in på din Artportable-profil

Klicka på Ladda upp

Lägg upp ditt första verk

Välj en omslagsbild och skriv in din info och länkningar

Är Artportable bra för fotografer också?

Artportable är utmärkt för fotografer och för fotointresserade. Det går att hitta konstverk till hemmet och det finns massor av inspiration att tillgå – besökare kan scrolla genom 30.000 verk, en betydande del av konsten på sajten är fotokonst.

Kostar Artportable pengar?

En portfolio på Artportable medför en kostnad per månad eller år och i olika prisnivåer. Medlemskapen finns här Artportable.com/register. Det går alltid att ladda upp obegränsat antal konstverk. För konstintresserade är Artportable idag helt gratis – anledningen är att locka fler konstköpare till att använda Artportable.

Säljs det mycket konst på Artportable?

Allt fler konstnärer säljer sina verk genom Artportable. Om du är intresserad av att sälja din konst och utveckla ditt konstnärskap är Artportable rätt plattform. Affären görs upp direkt mellan köpare och konstnär. Konstnärer tar emot köpförfrågningar direkt från köpare.

Kan jag komma och prata med någon på plats?

Svar från Artportables Showroom manager: ”Vi älskar när ni hälsar på och vi har ett flertal konstintresserade stammisar som tittar förbi. Vare sig du redan är medlem eller funderar på att bli, så får du gärna komma hit och prata med oss. Vi är på plats på kontoret alla vardagar 08:30 – 17:00, med en lunchpaus mellan 12:00 och 13:00. Vi finns på Åsögatan 176 i Stockholm.”

Ställ ut din konst inom 3 minuter här: Artportable.com/register


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!