Jannica

Företagscoachen och tidigare elitidrottaren Jannica Wahlund breddar sin coachning

Jannica Wahlund arbetar dagligen med att stödja människor i förändring och har hjälpt flera stora svenska företag genom företaget Jancan AB. Nu breddar sig Jannica, som har en elitkarriär inom vattenpolo bakom sig, med coachning inriktad på träning och livsstil.
– Erfarenheterna som idrottare och som certifierad coach ger positiva synergier.

Alla våra drömmar kan uppfyllas om vi har modet att uppfylla dem, sa Walt Disney. Jannica Wahlund och bolaget Jancan AB har upprepade gånger bevisat att organisationer och individer kan förbättra samarbetet med hjälp av samsyn och trygghetsskapande arbete. Nu tar hon steget och inkluderar idrottsbakgrunden ytterligare i sin coachning för att hjälpa privatpersoner och även företag med livsstil och motion.

– Människor vill känna trygghet. Innan en klient börjar springa en halvmara behöver de veta hur det känns när de går i mål och min uppgift som coach är att beskriva denna känsla. Samma sak gäller innan du når fram till det nya jobbet som du strävar efter.

– En bra coach för mig är någon som är nyfiken på vem den har mitt emot sig. En bra coach ska lyssna väldigt mycket, utelämna sig själv och sätta sig in i personens sätt att vara. Har klienten ett trygghetsbehov ska man jobba med det och ett överdrivet kontrollbehov går att förändra så att harmoni och trivsel infinner sig.

Jannica, som i samma vända passar på att starta upp en ny blogg med inriktning mot träning, satsar nu på att hjälpa fler klienter in i träning och vill vara med i att skapa förutsättningar för en bättre livsstil.

– Det är en chans att ytterligare knyta samman mitt idrottsintresse med jobbet och fortsätta stödja människor i förändring oavsett om det är i en verksamhet eller privat. Idag är det många fler som vill ta steget att förändra sin livsstil och skapa balans och harmoni. Behovet, vare sig det är viktminskning eller att byta karriär, finns ofta men orken och kunskapen att lyckas förändra oss själva saknas.

– Det gäller att lita på processen. Du kan inte ta ett steg och direkt nå slutmålet. Det handlar om att ta det i din takt och förlita dig på att du tar rätt steg. Jag är inte läkare eller psykolog, jag hjälper människor att utvecklas, prova på och att leva ut sina drömmar.

skor

Primära mål för Jancan AB:s klienter är personlig utveckling i form av yrkesval, livsstil och träning.

– Att få följa de här framstegen, som klienten kanske inte själv reflekterar över innan hon eller han faktiskt går i mål, gör att även jag är med på resan.

I mars lanserades en ny blogg där Jannica skriver om träning, livsstil och personlig utveckling. Bloggen riktar sig särskilt till personer som vill genomföra en svensk klassiker eller annan utmaning inom konditions- och uthållighetsidrott. Läs Jannica Wahlunds nya blogg här

Förstå din mentala styrka genom träning tillsammans!Just nu erbjuder Jancan AB möjligheten till 1 föreläsning kring träning och mental styrka vid bokning av 10 veckors gruppträning inom företaget.

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!