Företagarnas egna festvåning — lockar folk från hela världen

Vill du uppleva en festkväll utöver det vanliga? Och samtidigt hålla en avskild konferens mitt i centrala Göteborg? Då finns lösningen på GTS konferens & festanläggning.
— Vi anpassar vår miljö helt efter gästernas önskemål, säger Frida Kettil, ansvarig på GTS konferens.

I en anrik fastighet i centrala Göteborg bedriver GTS sin verksamhet. GTS som står för Göteborgs tandläkarsällskap köpte sin konferens- och festanläggning redan 1912. Sedan dess har de tagit emot gäster från världens alla hörn.
— Hos oss får man verkligen vara i fred samtidigt som läget är väldigt centralt. Vi har fräscha lokaler, bra mat och dricka. Dessutom kan vi anpassa vår miljö efter våra gästers önskemål. Vill man ha en buffé med bara viltkött så är det inga problem. Till exempel hade vi ett par från Sydafrika här nyligen som vi fixade en typisk sydafrikansk middag till. Varje år anordnar vi också en persisk nyårsfest, säger Frida Kettil som är ansvarig på GTS konferens.

Besök GTS

GTS är särskilt känt för sin enorma festvåning. En våning som består av två salonger med sekaturer och orientaliska mattor. Där har större sällskap chansen att styra en fest utöver det vanliga.
— Gästerna tar med sig grejer så pyntar vi åt dem och står för musik, bar och restaurang av hög klass. Vi anordnar allt från Casino-kvällar till mordmysterie-kvällar åt olika sällskap. Vi har även större event som bröllop då man både kan viga sig och ha bröllopsmiddagen på festvåningen, säger Frida.

Under vintertid satsar GTS hårt på julbord. Då företagare runt om i landet bokar festvåningen för att fira in den omtyckta högtiden.
— Vi serverar ett stort klassiskt julbord där allting är egen-gjort. Det är allt från inlagda sillar och snaps till ett jättestort godisbord. Det är en mysig stämning med god mat, bra gemenskap och mycket levande ljus. Vi har i stort sett bara stamgäster, har man varit här en gång kommer man tillbaka.

Besök GTS 

Här finns GTS i sociala medier:
Facebook
Instagram

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!