zaidavatten

Förbättra din hälsa på enkelt sätt

Hon samarbetar med grundaren till University of Alternative Medicine i St Petersburg, Boris Aranovich, och sprider kunskap om uppmärksammade hälsoprodukter som omfamnas av elitidrottare och vanliga människor som vill förbättra sin hälsa.

– Det handlar om dagliga vanor som många inte tänker på, säger Zaida Granath.
Du driver Granath Hälsoprodukter och har valt att fokusera på produkter som är lätta att använda för hemmabruk. Berätta.

– Vi människor är tyvärr ofta lata av naturen. Samtidigt vill allt fler människor arbeta förebyggande för att hålla sig friska längre och hitta komplement till den ekologiska mat de förhoppningsvis redan äter. Kost, sömn, motion och att undvika stress är det viktigaste för en god hälsa, men det finns även annat man kan göra för att må bra utan ansträngning. Hälsoprodukter med beprövade resultat har fått ett genombrott de senaste 10 åren eftersom människor inser att vi måste göra någonting mer när det inte finns tillräckliga resurser för att hantera hälsoproblem idag. Numera går det att bromsa åldrande, få bättre sömn och må bättre utan piller som ger biverkningar.

Zaida Granath
Zaida Granath

Du har hållit föreläsningar om Bemer och tar gärna med intresserade gäster till informationsträffar i Dalarnas hus på Vasagatan i Stockholm. Vad är Bemer-teknologi?

– Bemer är en fysikalisk vaskulär terapi som har funnits i mer än 15 år och med mer än 50 publicerade medicinska studier. (Vaskulär är ett medicinskt ord för blodkärl). Bemer är enkel och effektiv att använda vid t.ex skadeläkning, och fungerar lika bra för människor och djur. Man ligger på en tunn madrass som är kopplad till en förprogrammerad styrenhet som hjälper kroppens eget självläkande system med hjälp av magnetstrålning. Det är samma sorts naturliga magnetstrålning som finns i jorden. Bemer förbättrar immunförsvaret, syreupptaget, energin och mikrocirkulationen i de minsta blodkärlen, kapillärerna. Elitidrottare skadar sig ofta och därför är det lönsamt för idrottsklubbar att använda Bemer. I Sverige används det till exempel av MODOs ishockeylag, många OS-landslag och Bemer har även samarbete med NASA. Till en början rekommenderas ett basprogram i 8 minuter morgon och kväll och under tiden kan man till exempel göra gymnastik. Det finns även ett sömnprogram.

Du säljer också japansk vattenteknologi som förbättrar människors kranvatten. Berätta.

– Det är en maskin, i storlek som en kaffebryggare, som kopplas till kranen så att vattnet filtreras och blir antioxidantiskt genom jonisering. Du kan även välja olika pH-värden mellan bakteriedödande pH 2.5 och fettösande pH 11.5. Man dricker pH 8.5 för att förbättra kroppens pH. Nobelpristagaren Otto Warburg belönades för upptäckten att rätt pH är nödvändigt för att hålla sig frisk. pH 11.5 använder man av vid till exempel städning, och att skölja bort kemikalierester på frukt och grönsaker. Sedan några månader tillbaka finns även ett förfilter som tar bort läkemedelsrester som våra reningsverk inte kan ta hand om. Kangenvatten är ett enkelt sätt att förbättra hälsan.

Utöver Granath Hälsoprodukter driver Zaida reseklubben Granath Travel. Läs mer om Granath Hälsoprodukter och Granath Travel här

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!