andar

Fler vill komma i kontakt med andevärlden

Meditation och healing når idag ut till allt fler människor. Lasse Andersson, healare, får även förfrågningar om att hjälpa till med andetolkning.
– Det är inte lika många som känner till att jag gör detta, säger Lasse Andersson.

Du har tidigare erfarenhet från vården och mötte människor som var i livets slutskede. Numera arbetar du med healing och hjälper klienter från hela Sverige. Vad har healing för effekter på klienterna?

– Beroende på var de befinner sig i livet blir klienterna lugnare, piggare och vissa som lider av värk får mindre ont. Healingen botar inte men healingen hjälper kroppen att läka. Jag använder mig av en ljus och harmonisk behandlingsform som får klienterna att känna sig bättre psykiskt, de kan komma ner i varv och mår även bättre fysiskt.

Du har även börjat arbeta som medium. Du såg andar redan när du arbetade inom vården och har nu blivit känd för en inre krets. Berätta.

– Andetolkning är något jag inte arbetat med lika länge som healing och utåt är det inte lika många som känner till detta. Samtidigt får jag många förfrågningar. Ofta handlar det om något de gått runt och undrat över, det är därför klienterna kommer till mig, för att få reda på vad det är.

Lasse
Lasse Andersson

Vad handlar det om?

Det finns andar som hamnar hos folk, som inte hittat rätt och som behöver hjälp att hitta ljuset. En klient kanske vill ha ett budskap från sin farmor som har gått bort. Då åker jag till hemmet och visar anden var ljuset är så att den hittar ut.

 

Dina klienter blir ofta mycket berörda när du hjälper dem. Vad gör du för att väcka detta inom dem?

– Många blir först glada men det kommer också glädjetårar när de får veta vem anden är. Det kan vara en anhörig eller en god vän. Någon kan ha dött utan att man har fått veta orsaken. Ofta har banden mellan dem varit starka, det är en blandning av glädje och sorg.

Du är väldigt öppen och lugn och låter saklig trots att få kan se detta. Vad säger du till de som tvivlar?

– De som kontaktar mig har känt något, det är därför de kontaktar mig och det är de jag hjälper. Om jag inte får till någonting så är jag öppen med det och talar om att jag inte får någonting. Jag är lugn, öppen och ärlig.

 

Utöver healing och andetolkning så framhåller du också vikten av att meditera.

– Ja, meditation är något alla borde hålla på med varenda dag. Man blir själv väldigt lugn, tänker på annat sätt och fem minuter gör mycket. Det är viktigt att kunna komma vidare istället för att fastna i mönster. Det finns olika meditationer och olika chakran. Det kan handla om att fylla olika chakran med den rätta energin. Det är ett bra sätt att komma i harmoni.

Lasse Andersson är medlem i Svenska Reikiförbundet och är framförallt verksam i Enköping, Stockholm och Uppsala. Han kan även skicka healing på distans i hela Sverige. Läs mer på medialating.se och på Facebook.


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!