FIXA GLOWET I VÅR med Löwengrip hudvårdande Luminous Bronze – Self-Tan Mist

Luminous Bronze – Self-Tan Mist

NYHET! HUDVÅRDANDE SELF-TAN MIST MED KLADDFRI APPLICERING

Efter konsumenternas önskemål om en lättapplicerad brun-utan-sol med gradvis intensitet i sprayform lanserar Löwengrip nu nya Luminous Bronze – Self-Tan Mist. Med återfuktande ingredienser som hyaluronsyra,glycerin och allantoin bidrar denna nyhet dessutom med hudvårdande egenskaper. En lättapplicerad hudvårdande BUS som underlättar din rutin!

 

LANSERAS EFTER ÖNSKEMÅL FRÅN KONSUMENTERNA

Löwengrips konsumenter har i undersökningar på sociala medier gjort sina röster hörda. En majoritet föredrar en lättapplicerad brun-utansol-produkt med gradvis nyans och hela 95% önskade ett innehåll av hudvårdande ingredienser. Resultatet lanseras i februari 2023 i form av nya Luminous Bronze – Self-Tan Mist.

Den nya brun-utansol-misten för ansiktet möjliggör en jämn och kladdfri applicering och ger ett gradvis resultat som är enkelt att bygga upp till önskad intensitet. I tillägg till en smidig applicering som ger ett naturligt solkysst resultat bidrar nya Luminous Bronze – Self-Tan Mist även med flera hudvårdande egenskaper. Den multifunktionella produkten fungerar dessutom som lystergivande fixeringsspray för makeup.

Kombinationen av multifunktionella och resultatinriktade formuleringar baserade på hudvårdande ingredienser som ger både omedelbara och långsiktiga resultat är något som kännetecknar Löwengrips sortiment i helhet. Varje ny produkt är lösningen på minst ett skönhetsproblem och möjliggör en minimalistisk rutin. Den nya lanseringen blir ett komplement till Löwengrips mångåriga bästsäljare Luminous Bronze – Self-Tan Drops. Nu får Löwengrips konsumenter själva möjlighet att välja sin föredragna appliceringsform av sin brun-utan-sol: alltid med samma fina resultat.

 

“En produkt som kombinerar ett solkysst resultat med hudvårdande ingredienser är tydligt efterlängtad. Efter en undersökning i Löwengrips sociala medier vet vi att en majoritet önskar en gradvis brun-utan-sol som är enkel att applicera och ger ett jämnt resultat. Som svar lanserar Löwengrip därför en multi-funktionell nyhet i form av nya Luminous Bronze – Self-Tan Mist som gör just detta. Produkten är enkel att använda och fungerar dessutom som fixeringsspray för makeup. Ett perfekt komplement till vår kundfavorit Luminous Bronze – Self Tan Drops.”

– Fanny Sandström, Brand Director Löwengrip

 

BARRIÄRSTÄRKANDE INGREDIENSER
– BUS FÖR ALLA HUDTYPER

Nya Luminous Bronze – Self-Tan Mist är dermatologiskt testad och utvecklad tillsammans med Löwengrips hudterapeuter. Formuleringen baseras på återfuktande och lugnande ingredienser som bidrar till att upprätthålla en balanserad hudbarriär. Återfuktande hyaluronsyra bidrar till att bibehålla hudens fuktbalans och elasticitet.

  • Fuktbindande glycerin balanserar hudbarriärens fuktbalans och förbättrar dess funktion.
  • Allantoin verkar lugnande, sammandragande och fuktbevarande.
  • Med en fräsch doft av äpple och verbena.
  • Produkten är vegansk.

Luminous Bronze – Self-Tan Mist Passar alla åldrar och hudtyper, även känslig hud.

Applicera genom att hålla misten ca 20 cm från ansiktet och spraya ett jämnt lager i cirkulära rörelser. Produkten går att använda både på rengjord hud samt över makeup. För maximalt gyllene resultat, applicera på rengjord hud och låtverka över natten.

Luminous Bronze – Self-tan Mist / Rek.pris: 259 SEK/100 ml

Lansering:
6 Februari 2023


Återförsäljare:

Lowengrip.com, Apoteket AB, Kronans Apotek, Åhléns, Kicks, Lyko, Apotea m.fl.


Om Löwengrip

Löwengrip erbjuder ambitiösa och problemlösande skönhetsprodukter som levererar omedelbara och långvariga resultat. Vår unicitet utmärks av effektiva och skonsamma formuleringar som är inkluderande för känslig hud och hårbotten. Vi väljer noggrant ut både aktiva och vårdande ingredienser. Alltid presenterat i en minimalistisk rutin. Problemlösande produkter för en minimalistisk rutin. Vi kallar det AMBITIOUS BEAUTY.

Relaterade länkar


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!