adabackar

Fåtal tomter kvar på Åda Backar i Trosa

I natursköna omgivningar 3 kilometer från Trosa centrum bygger Smålandsvillan och Älvsbyhus fristående villor till attraktiva priser. Villorna är väl anpassade för området Åda Backar med naturen och havet som närmaste grannar.

Villorna från SmålandsVillan och Älvsbyhus i området Åda Backar är vackert belägna mellan natur och hav med en hänförande utsikt över Anderviken/Östersjön och grönskande landskap. På samfällighetens gemensamma område kommer det att finnas en rekreationsanläggning med soldäck och swimmingpool för både vuxna och barn, där man kan njuta av svalkande bad.

Inom 700 meters avstånd ligger Åda Golf & Country Club, en småbåtshamn med plats för segel- och motorbåtar i vars närhet det också finns en lugn och naturskön långgrund badstrand, Komötet. Ny cykelväg till Trosa kommer att anläggas och gå genom ett vackert naturskyddat område.

Till Södertälje och Stockholm går det bussar dagligen, vilket gör det smidigt att pendla. Trosabussarna tar dig till Liljeholmen på ca 60 minuter. Även flygbussarna till Arlanda avgår från Liljeholmen.

Det här är ett unikt tillfälle att köpa hus och skaffa ett boende i den genuina skärgårdsstaden Trosa med natur och hav runt knuten och storstaden inom räckhåll.

 

Namnet Smålandsvillan visar att vi har rötterna i den småländska traditionen. Våra hus har fastställda planlösningar framarbetade av arkitekter, där funktionaliteten är i fokus. Vi vill leverera mycket hus för pengarna.

Vårt namn visar att vi har rötterna i den småländska traditionen, vilket betyder att vår mission är att leverera mycket hus för pengarna. Vår idé som hustillverkare är att erbjuda ett mindre antal hustyper med fastställda planlösningar framarbetade av arkitekter med funktionaliteten i fokus.

Smålandsvillan ingår i koncernen BWG Homes AB där också hustillverkaren Myresjöhus ingår. I koncernen har det byggts hus sedan 1927. Det finns med andra ord över 80 års erfarenhet av att tillverka hus i vår koncern.

Våra hus byggs inomhus i fuktfri miljö och med rationella metoder. Torra och varma fabrikslokaler betyder att varken kyla eller regn kan åstadkomma skador eller försinka bygget. Till och med skåp, toaletter och elektricitet kommer på plats i fabriken. Du garanteras ett friskt hus i en levande miljö. Tre veckor efter leveransdatum står huset helt klart.

Våra husfabriker ligger i småländska Vrigstad, samt en i fabrik i Sundsvall, där vi tillverkar våra hus. Du är varmt välkommen att göra ett besök och se hur ditt hus växer fram. För mer information prata med din lokala representant.

 

Älvsbyhus – nyckelfärdigt på riktigt

saga-stor-1

Det mesta i ett Älvsbyhus är tillverkat i de egna produktionsanläggningarna i Älvsbyn, Bjärnum, Vålberg eller i Kauhajoki i Finland. Allt som går att göras färdigt i anläggningarna görs där, vilket gör att det nya huset är skyddat för onödiga påfrestningar under byggtiden. Älvsbyhus tillverkar inte bara det färdiga huset utan även till exempel inredningar i de egna fabrikerna. Rationell produktion samt att företaget kontrollerar hela tillverkningskedjan, från skogsråvara till färdigt hus, gör att kunden får ett mycket förmånligt pris på sitt Älvsbyhus.

Med Älvsbyhus får du ett mycket energisnålt hus. Detta tack vare en mycket väl tilltagen isolering, fönster med mycket lågt u-värde och lågtempererat vattenburet radiatorsystem med smart inverterstyrd frånluftsvärmepump. Det pågår ett ständigt utvecklingsarbete på Älvsbyhus för att även i framtiden kunna svara emot kundens högt ställda krav på ett energisnålt och miljövänligt hus. Läs mer >>

För att göra huset mer personligt kan våra modeller också kompletteras med olika tillval såsom gavelbalkong, dekorfönster, inredningsdetaljer med mera.

Husen på Åda Backar har många tillval som standard, till exempel förhöjt väggliv, tvätt och torktumlare, badrumsskåp med LED-belysning, LED-spotlights i kök och badrum m m.


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!