adra2

Familjejuristen känner av Gnosjöandan

Hon är proffs på att ha en horisont som sträcker sig långt fram i tiden. Annsofie Anderzén på Adra Juridik i Värnamo hjälper många personer som ligger bakom GGVV-regionens företag med deras familjeangelägenheter.

Du arbetar med allmän juridik för privatpersoner. Betyder det att ditt arbete kretsar kring de stora händelserna i livet?

– Det kan man säga. Jag arbetar med köp, gåvor, familjeangelägenheter, generationsväxlingar, samboavtal, äktenskapsförord, skilsmässor och mer därtill.

 

– Ja, jag har ett stort kontaktnät och vi har en tradition av många egenföretagare i regionen. Det skapar klienter eftersom även företagare behöver hjälp privat, men det gör också att jag kan slussa vidare kunder till duktiga mäklare, banker och jurister som jag känner. Det är det som är Gnosjöandan: Kan inte du så vet du någon annan som kan. Man ser lösningar på allt och människor ser inget ändamål i att konkurrera ut varandra.

Vad skulle du vilja säga till människor som funderar på att anlita en familjejurist?

– Femtio procent av mitt arbete är i förebyggande syfte. Jag vill gärna träffa mina klienter innan något stort händer. Man kan förutse en hel del i livet, men man får också acceptera att saker kan förändras, ett äktenskapsförord tar bort onödigt grubbleri. Målet är att få människor att tänka till i tid och skapa en lugnare och tryggare framtid.

Adra Juridik ligger på Fredsgatan 25 i Värnamo.

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!