eva_reiki

”Evas helande källa” – en av höjdpunkterna under höstens Harmoni-expo

Sista helgen i oktober är det äntligen dags. Harmoni-expo i Solna öppnar upp dörrarna och tusentals förväntansfulla människor får chansen att fördjupa sig i allt från tarot och kraftsmycken till yoga och healing. Eva Gedung, från ”Evas helande källa”, ställer ut i monter C:17, och erbjuder besökarna en stunds välbehövlig och avkopplande reiki-healing.

Lördagen 28 oktober och söndagen 29 oktober kommer nordens mässa att äga rum i Solnahallen i Stockholm. 300 utställare kommer finnas på plats, och tusentals människor väntas vallfärda till västerort för att få uppleva olika former av själslig vård.

Eva Gedung, från det välkända företaget ”Evas helande källa” kommer finnas på plats med sin massagebänk i monter C:17. Den som känner sig stressad får där chansen till en stunds avslappnande reikihealing, som gör underverk för både kropp och själ.

– Det var ett tag sedan jag stod på mässa, och nu var det många som hörde av sig och bad mig att jag skulle vara med på Harmoni-expo i år. Det är härligt med all den uppskattning som jag får från människor som jag behandlat, och nu vill jag hjälpa ännu fler att göra sig kvitt eller lindra, både stress och sömnbesvär.

Sedan Eva började praktisera reikihealing 1999 har hon hjälpt tusentals människor med deras besvär. Den som genomgår en behandling kan räkna med ett större lugn och en djupare inre harmoni.

– Reiki är en energimetod för stressreduktion och naturlig djupavslappning. Den har en helande effekt för både fysiska och psykiska problem genom att uppmuntra kroppens egna läkningsprocesser. Kort sagt kan reiki översättas till universell livsenergi.

Eva Gedung ställer ut i monter C:17 under Harmoni-expo i Solna.
Läs mer om Eva Gedung och hennes avslappnande reiki-behandlingar.


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!