Eva Gedung kommer tillbaka i höst – nöjd efter vårens Harmoni Expo

Harmoni Expo blev i år, på mänga sätt, en succé för Eva Gedung. Inspirationen flödade och kontakter knöts. Hon är bombsäker på att hon kommer att vara på plats även under höstens mässa.

 

Under en helg i april fylldes Solnahallen till bredden med inspirerande personer och härliga dofter. Det fanns healare, medium, trum – och hälsoförsäljare och massörer utspridda i de två mässhallarna. Eva Gedung utövar Reiki-healing och har genomgått de fyra stegen för att nå graden ”Holy Fire Reiki”. Hon fanns givetvis på plats under de två fullspäckade dagarna.

Hur upplevde du mässan i år?

– Jag hann tyvärr inte titta så mycket själv då det var fullt upp i vår monter. Men jag är nöjd med det vi fick till och att vi var så välorganiserade.

Hur var responsen?

– Responsen var strålande. Vi hade väldigt många klienter, fler än vad jag hade vågat hoppas på. Det var flera som inte hade testat på Reiki innan. De berättade att de blev väldigt avslappnade efteråt. Det var dessutom väldigt många som var med och tävlade om en healing-session.

Berätta om de rosa tröjorna?

– Det stämmer att vi hade rosa tröjor. Jag tror att det var jättebra att vi hade dem. Vi syntes verkligen och det var många som sa att de var snygga. Till och med efteråt har jag fått mycket frågor om dem. Mina vänner ska faktiskt få varsin.

Varför är det så viktigt för dig att vara med på Harmoni Expo?

– Jag blir inspirerad och det är intressant att vara på samma ställe som människor som gör liknande saker som jag.

 

 

Besök Eva Gedungs hemsida här.

Kan det vara jobbigt med alla energier?

– Det kan det vara. Vanligtvis brukar jag scanna av klienterna innan jag börjar sessionen. Det är för att känna av om de har skador eller liknande. Det kan jag inte göra under en mässa eftersom jag då tar in för mycket energier. På mässan handlar det bara om att ge energi.

Kommer du att vara med på mässan även i höst?

– Ja men det ska jag vara!


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!