topvarvet

Det kompletta båtvarvet

Behöver du en båtplats för din motorbåt? Kontakta Ingarö Varv AB, där kan du få hjälp med det mesta på din båt. Vill du få ett bekvämt båtägande så kan Ingarö Varv hjälpa dig med service, förvaring varmt eller kallt samt reparationer och underhåll av din båt. Varvet har även en isfri båthamn där ett stort antal båtar kan ligga kvar i vattnet under hela vintern!

Ingarö Varv har funnits sedan 1946. Peter Eriksson har ägt varvet sedan 1997 och har tillsammans med sin varvschef Johan Ridderstolpe genomfört många förändringar och ökat omsättningen tredubbelt. Varvet har nu nio anställda inklusive några som jobbar under säsongen vår och höst.

varvet

Varvet är ett fullservicevarv för i första hand fritidsbåtar men här finns även företagskunder med exempelvis charterverksamhet. Den största delen är motorbåtar mellan 9 och 12 meter som ligger i närområdet. Ingarö Varv har även kunder som kommer från Finland, Tyskland, Frankrike och England. Varvet erbjuder även auktoriserad motorservice genom samarbete med auktoriserade verkstäder.

Ingarö Varv är vida känt för sin noggrannhet och skötsel av kundernas båtar och vi får ofta höra att ”det syns om en båt blivit polerad och målad på Ingarö varv”.

Ingarö Varv söker ständigt nya medarbetare för att kunna möta upp ett ökat behov av kvalificerad fullservice.

På ett varv inträffar många minnesvärda händelser, man skulle kunna börja sända en dokusåpa från en marina, kanske en ny affärsidé?

– För någon sommar sedan träffade jag en man på en skärgårdsö som kom fram och tackade för att vi hade räddat hans och familjens semester. De hade fått läckage på båten och kom in till varvet, timmarna efter kunde de fortsätta semestern. Det är sånt som är roligt med det här jobbet, att kunna serva kunderna och se att de blir 100 % nöjda, avslutar Johan.

image123

Varvsvägen, 132 64 Ingarö
www.ingarovarv.se
info@ingarovarv.se

 

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!