1yu0vlmaujo-breather

Den personliga städfirman: –Jag ser till att småsaker fungerar

Anne Johanssons Maid for office ger personlig städservice åt företag. Anne har alltid drömt om att jobba för miljön och ser sin chans att styra företag i rätt riktning.

Som liten drömde hon om att jobba för Greenpeace. När hon insåg vad det faktiskt krävde förstod hon att det kanske inte passade henne trots allt.

– Jag har jobbat med med ekonomi och administration i tjugo år och vet vad som skapar trivsel. Jag vill göra min städfirma så personlig och miljövänlig som möjligt, säger Anne.

Anne anser av många av hennes kunder redan är miljömedvetna. Samtidigt kan hon styra dem ytterligare ett steg i rätt riktning.

– Mina kunder är så otroligt trevliga, jag tar hand om dem och de uppskattar mitt val att jobba helt miljövänligt. Jag har letat upp städprodukter som är biologiskt nedbrytbara, jag gör det trevligt och ser till att viktiga småsaker, som att placera ut handtvål och att det finns tillgång till personliga handdukar, fungerar.

Anne är omtyckt och säger sig ha en god relation till alla sina kunder. För Anne är det viktigt att ta hand om ett företag på ett större sätt och hjälper ibland också till vid catering och event.

– Det vimlar av städfirmor och alla är olika. Jag arbetar långsiktigt, är noga, flexibel och har alltid miljön i åtanke vilket många uppskattar.

För kontakt maila Anne Johansson på maidforoffice@gmail.com


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!