daerfoer-vaeljer-tjaenstefoeretagen-anylators-personliga-radgivning

Därför väljer tjänsteföretagen Anylators personliga rådgivning

Redovisnings- och företagskonsulterna på Anylator når ut allt bredare tack vare personlig kontakt kombinerad med kunskap om digitala hjälpmedel som förenklar. Anna Wallin på kontoret i Handen har kunskapen och tipsen som får tjänsteföretagen att förbli trogna kunder.
– Det blir billigare och bättre än att låtsas och chansa, säger Anna Wallin.

Du är auktoriserad redovisningskonsult med lång erfarenhet av avancerad rådgivning. Vilka typer av kunder hjälper ni på Anylator?
– Vi är en redovisningsbyrå som hjälper mindre-, medelstora- och stora företag med ekonomisk rådgivning. En betydande andel av företagen har Stockholmsanknytning och våra konsulter är fördelade mellan våra två kontor i Danderyd och Handen – vi kallar dem Norr och Syd.

anylator-handen
Anna Wallin, auktoriserad redovisningskonsult

Ni ser till att matcha kunden med rätt rådgivare hos er, vad innebär det?
– Vi anpassar oss alltid efter kunden och uppdragen. Vi är relativt många och är noga med att känna av vem som passar bäst för den specifika kunden. Vissa av oss har exempelvis stor erfarenhet av bilbranschen och andra har arbetat mycket med kunder inom restaurangbranschen. Har du haft en viss typ av uppdrag tidigare så blir du helt enkelt bättre på det. I längden skapar det större förståelse, effektivitet och personkemi.

Vad är första steget med en ny kund?
– Vi tar ett möte, lyssnar på dem och hämtar in information om deras situation. Det personliga mötet är viktigt idag när mycket ska gå snabbt via mail och så vidare. Ett inledande möte gör att vi kan hitta rätt hjälp och bygga upp ett långsiktigt förtroende tillsammans med kunden. Detta gäller både enmansföretag och stora företag.

Vad är viktigt för att lyckas som redovisnings- och företagskonsult i den konkurrens som finns idag?
– Att upprätthålla hög kompetens genom fortlöpande utbildningar och att sticka ut. Vi sticker ut genom att ha en bred språkkunskap bland våra konsulter och specialkunskap inom många områden. Vi hjälper kunden att tänka på sådant som de kanske inte skulle ha tänkt på själva. Har de till exempel gjort komponentavskrivning? Äger man en fastighet ska man skriva av värdeminskningen och dela upp byggnaden på olika komponenter.

Det är högsäsong just nu med alla deklarationer. Märker ni av det?
Ja, och vi hjälper även till med privata deklarationer. Men folk klarar sig bättre numera med deklarationerna och det finns mycket annat vi kan hjälpa våra kunder med under året. Det är bättre att betala för någon som kan.

Läs mer om Anylators tjänster här

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!