kilian2

Därför älskar kunderna hans botoxpartyn

Idag pratar allt fler om skönhetsbehandlingar på jobbet. Kilian Francois, som är Masterinjector på iClinic, fick allt fler förfrågningar från kompisgäng som ville komma i grupp och istället för att säga nej gjorde han det till ett koncept.
– Många vågar inte gå själva eller vet inte vart de ska vända sig, sedan blev det en grej helt enkelt.
Ni på iClinic är specialister på skönhet och estetiska behandlingar. 2016 var året när intresset för botox och fillers ökade enormt och sedan en tid tillbaka arrangerar ni även botoxpartyn. Hur har ni märkt av det ökade intresset?

– Fler pratar om det på jobbet och man är mer öppen med att man går till en klinik. Idag är det nästan status att prata öppet om skönhetsbehandlingar och det är mer accepterat med botox och fillers. Förr i tiden var det något man gick iväg och gjorde i smyg.

Vad beror det på?

– Delvis har det med sociala medier att göra och influencers som Kim Kardashian. Instagram har blivit väldigt stort för att visa vad man kan göra med injektioner och vi har idag givetvis många vanliga kunder som kommer hit ensamma men fler vill gärna dela med sig till varandra och även komma i grupp.

Hur är stämningen när det kommer en grupp?

– De är förväntansfulla och glada. Ofta är någon kanske mer osäker och någon är mer rutinerad. Det blir som en tjejkväll och en upplevelse tillsammans och många går ut efteråt. Kunderna är även positiva till att göra behandlingar på kvällen istället för att behöva gå på arbetstid. Många kommer ändå med en kompis så varför inte göra ett litet party?

Hur länge stannar de och hur ofta arrangerar ni botoxpartyn?

– Om de kommer klockan 18 och de är sex personer så är vi klara runt 20.30. Det är perfekt eftersom många kunder jobbar mycket och inte hinner ses som de vill. Vi har minst ett party i månaden.

Vad krävs för att boka ett botoxparty med er?

– Antingen kommer de till oss på iClinic, eller så kommer vi ut till dem. Det krävs minst 5 personer om det är i Stockholm och 10 personer om det är utanför. Det måste börja efter kl 18 och i övrigt planerar vi tillsammans med den som är värdinna för partyt. Vi bestämmer lite om huruvida vi ska ha lite bubbel och tilltugg och vem som gör vad.

Varför har iClinic blivit en favorit för många kunder?
– Vi fokuserar på helhet det vill säga både före och eftervården. Jag säger alltid att de ska höra av sig om det är någonting. Märker vi att det behövs ett återbesök bokar vi in det gratis. Vår behandling är dessutom väldigt smärtfri. Vi kombinerar två olika bedövningar och har gjort oss kända för att det inte gör ont. Vi är inte dyrast och inte eller billigast. Vi märker att kunderna uppskattar det vi gör och i stort sett alla kommer tillbaka. Det är en investering i sig själv och kunderna känner sig fräscha.

Läs mer och boka ditt och dina vänners Botoxparty här

logga-300x200

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!