cristers-laekning-blev-en-historia-om-glaedje-och-sorg

Cristers läkning blev en historia om glädje och sorg

– Det infann sig en skön känsla inom mig när jag började skriva ner mina upplevelser som medium och healer. Boken är skriven i första hand för mig och till mig. Några fick läsa mina berättelser och tyckte att jag borde ge ut en bok. Flera sa att min resa var värd att berätta om, säger Crister.

– Det infann sig en skön känsla inom mig när jag började skriva ner mina upplevelser som medium och healer. Boken är skriven i första hand för mig och till mig. Några fick läsa mina berättelser och tyckte att jag borde ge ut en bok. Flera sa att min resa var värd att berätta om, säger Crister.

 

Att skriva ner sina berättelser har aldrig handlat om att berätta för andra, lära ut eller att tjäna pengar. Crister kände ett behov av att få saker han upplevt på papper.

 

– Alla har något att bearbeta, något i dem som måste läka. Att få mina berättelser nedskrivet på ett papper har hjälpt mig mycket, berättar Crister.

– Jag försöker hjälpa människor att känna in sitt inre. Stress och oro kan skapa behov av att helas, att göra en egen andlig resa för att finna ro. Alla har en inre kompass, om man lär sig att lyssna till den så kommer man att hitta rätt väg. Det är något man kan få hjälp med. Att hitta sin väg i livet, berättar Crister.

genre2

Reiki-healing behandlingen som Crister ger är för att ge avslappning samt minska stress. För att kunna hjälpa så många som möjligt så gör Crister även healing på distans. Men en Reiki-healing fungerar inte som ett substitut för medicinska eller psykologiska diagnoser och behandling av dessa.

– Jag som healer och som utför Reiki-healing behandlingar diagnostiserar inte besvär, och skriver heller inte ut eller föreslår typ av medicinsk behandling. Detta överlåts åt legitimerad läkare. Detta är viktigt att poängtera, säger Crister.

genre3

Crister hoppas att nå ut till fler, att inspirera människor som av olika anledningar kan behöva stöd.

 

– Genom att berätta om mina upplevelser i min bok kanske jag kan hjälpa och inspirera andra. Jag ger också en del av av vinsten för boken till Hjärnfonden. Varför jag valt att ge till dem berättar jag om i min bok, säger Crister.

Att vara healer och att vara medium kan skapa en misstro bland människor. Något som för Crister är väldigt viktigt att ha respekt för. Jag tar inte ställning om vad som är rätt eller fel. Alla har möjlighet att vara öppna i sinnet, och känna in. Jag har i min bok bara velat berätta om mig och min resa och genom det visa att det finns något annat också, något man inte kan se med blotta ögat, säger Crister.

Crister anordnar även hälsoresor till Indien och Portugal via sin bifirma, Din inre hälsoresa. Att göra en hälsoresa innebär att man fokuserar på den inre hälsan och utövar bland annat yoga, meditation, ayurvedisk massage och healing.

Vill du veta mer om Cristers arbete kan du klicka här. Boken kan beställas via mejl här.


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!