evacarlssonkei

Bli diplomerad healare

Önskar du hitta bättre verktyg för att må bättre eller en tydligare röst om vart du är på väg i livet. Många använder sig redan av healing och nu vill allt fler svenskar bli diplomerade healare. Eva Carlsson i Uppsala är en av de som håller kurser.

Varför växer healing så snabbt i Sverige?

– För att fler förstår att det är ett otroligt bra sätt att må bättre. Healing startar kroppens självläkande förmåga. Med Intuitiv healing balanseras dina energier. De allra flesta upplever att livet känns ljusare och lättare och känner större tillit till att allt är som det ska vara.

Och krafthealing?

– Krafthealingen är effektivt när du tappat fokus. Det är en tvåstegs-session där vi träffas två gånger med en dag emellan. Det hjälper människor som har tappat riktningen och undrar vad de ska göra med resten av sitt liv. Genom krafthealing upplever många att de hittar vägledning inifrån. Plötsligt är det tydligt vad man ska göra med sitt liv.

Berätta om din nästa kurs?

– Min nästa kurs är 6-7 maj i Uppsala. Man kan anmäla sig på min hemsida. Det är en helgkurs för att bli diplomerad healare och ger redskapen för att kunna utföra intuitiv healing.

Uppsala_Domkyrkakei-2

Vad är viktigt för den som lär ut healing?

– Att ha en önskan om att kunna hjälpa människor att hitta mer energi och välbefinnande. En god egenskap är att ha lätt att känna in personens förmågor. Jag själv är noga med att alltid fråga först innan jag förmedlar vad jag vet om en annan människa.

Är du nyfiken på healing och hur du förmedlar kraft och energi. Inga förkunskaper krävs. Läs mer här

evashealing

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!