Bästa tipsen för dig som vill betta på fotboll

Fotboll är en av världens största sporter och det betyder att det finns många ligor att betta på. Du kan satsa på matcher i både VM och lägre divisioner. Det kan verka som att det är en djungel när du ska välja hur du ska betta. Men här kommer du att få det bästa av det bästa när det kommer till speltips fotboll.

Tänk på detta när du ska betta på fotboll

Att bestämma sig för att betta på fotboll är bara början. Det är nu det roliga börjar – nu när du ska välja hur du ska betta. För att veta exakt hur det är bäst att betta krävs det mycket kunskap och erfarenhet. Därför vill vi på Battrenyheter.se ge dig den information som experterna sitter på – så att du snabbt och enkelt kan få tillgång till deras kunskap och betta bra.

Hitta din nisch
Det finns mycket som säger att det är bra att hitta en egen nisch och följa den. Och eftersom att det spelas så otroligt många fotbollsmatcher världen över är det ofta för mycket att betta och spela på alla. Då det går att betta på alla slags fotbollsmatcher som sänds går det att hitta din nisch och då får fördelar mot de olika spelbolagen. När du har nischat in dig på en liga är det bara att läsa på och lära dig så mycket du kan om just den ligan.

Ett av de bästa tipsen för dig som vill betta på fotboll är just att hitta matcher där spelbolagen “har fel”. De har oftast rätt – men ibland händer det att de inte har tänkt på skador, lagets form och annat som kan spela roll.

Spela långsiktigt
När du bettar på sport ska du göra det långsiktigt och inte tänk på matcherna som en och en. Det går att spela bra trots att du förlorar flera gånger i rad. När du bryter marknaden ligger du på en positivt nivå långsiktigt. På grund av detta ska du inte satsa mer pengar än du har råd till att förlora.

Hemsidor där du kan läsa på
Kunskap är makt som man brukar säga. Men var kan du då hitta den här kunskapen som är så viktig att ha? Jo det kan du göra på bland annat de här hemsidorna som vi tipsar om här nedan.

Teamfeed.com
Den här hemsidan har mycket information om många olika sporter – däribland fotboll. Det du kan få ut mest av den här hemsidan är att se hur statusen för skador är just nu hos de olika lagen och klubbarna. Hemsidan är inte den snabbaste på att uppdatera sig. Så det gäller att hålla lite extra koll dagen innan matchen ska spelas.

Whoscored.com
Läs om skytteligor, nyheter och mycket annat på Whoscored.com. Här uppdateras nyheterna snabbt och ända in till det nästan är dags för matchstart. Har det hänt något med en toppspelare eller liknande är det här du kan ta reda på det.

Livescore.com
Söker du efter tabeller över de flesta ligorna är det här du ska leta. Det som är unikt med Livescore.com är att du kan se h2h-statistik mellan matchlagen. Även andra tabeller och information går att läsa. Hemsidan går att lita på när det kommer till de stora och högt uppsatta ligorna.

Understat.com
Tar du ditt bettande på allvar är det Understat.com du ska hålla koll på. Här kan du bland annat få information om Expected goals (xG). Du får då en rättvis överblick på vilket det bästa laget har varit i en match.


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!