Awakening by Malva hyllas – ställer ut på Livskvalitetsmässan

Missa inte att Awakening by Malva ställer ut på Livskvalitetsmässan i Göteborg 1/4! Där kommer hon också att hålla en gruppsession för de som är intresserade.

Hos Awakening by Malva får du hjälp att hitta hem till dig själv, till din innersta kärna och din inre visdom.

– Jag erbjuder personlig och medial utveckling genom olika mediala tjänster, såsom medial vägledning och healing.

Healingen är en transformerande healingbehandling som vuxit sig fram tillsammans med Awakening by Malvas guider. Det är kraftfulla verktyg som hjälper till att se bortom ens begränsningar och blockeringar och mottagaren får kärleksfull guidning och råd av Awakening by Malvas universella vägledare.

– Du får möjlighet att utvecklas på alla plan, såsom själsligt, andligt, medialt, fysiskt och psykiskt. Min förhoppning är att du med dessa verktyg ska hitta hem till din innersta kärna och ditt inre ljus så att du får alla möjligheter att leva ditt liv fullt ut och att du kan skina ditt ljus och lysa upp världen. Låt oss skapa mer magi i världen!

Anna har alltid varit en sökande person, genom hela sin barndom och upp i vuxen ålder, och hon kände aldrig riktigt att hon hittade hem. Idag står hon i stadig kontakt med sitt universella team.

– Det har varit en vinglig resa att nå dit men idag svämmar mitt hjärta över av tacksamhet för att de alltid finns vid min sida. Jag är en starseed förankrad på denna jord för att möta den nya tid som kommer.

Fram till 2020 arbetade hon heltid som tjänsteman inom privata sektorn men när pandemin kom så sa det stopp för mig, jag kunde inte fortsätta arbeta som jag gjort.

– Min själ bad att jag skulle följa mitt hjärta och börja arbeta med människor och att hjälpa dem att utvecklas, och att vara de fantastiska människor de är. Idag arbetar jag som medium, healer, kvinnocirkelhållare och Sensing Yoga instruktör.

Hennes andliga utveckling började 2009 när hon gick en reikiutbildning. Hon har fortlöpande gått olika kurser, bland annat coachutbildning, och med ASK-healingen som hon blev klar med i början på 2018 fick healing en helt annan innebörd.

– Genom utbildning hos Camilla Hosenfeld (numer Brolin) och företaget Billablin under 2018 och 2019 så tog min andliga resa kvantsprång och att kunna hjälpa andra är en fantastisk glädje. Därefter har min utveckling fortsatt och healingen har tagit en egen väg med mitt eget healingteam. Under 2022 utbildade jag mig till Sensing Yoga instruktör, för att få verktyg att ta hand om vår fantastiska kropp som är vårt skepp i detta liv.

Anna ställer ut på Livskvalitetsmässan i Göteborg 1/4. Hon kommer att hålla en gruppsession för de som är intresserade. Anna erbjuder även behandlingar på distans. Läs mer och boka


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!