aspnas3kei-2

Aspnäskliniken: Tandläkare allt mer populära vid behandling med fillers och botox

Aspnäskliniken är en av de tandläkarkliniker i Stockholm som blivit populära för att, utöver tandvård, också erbjuda patienter behandlingar med botox och fillers. – Det finns stor efterfrågan och det är många som kommer till oss av just den anledningen, säger Laura Giraudo.

Aspnäskliniken är en privat tandläkarklinik i Järfälla som erbjuder ett stort utbud av behandlingar inom tandvård. Vid sidan av tandvården märker personalen på Aspnäskliniken nu ett växande intresse för estetiska injektionsbehandlingar.

– Vi erbjuder behandlingar med botox och fillers och just nu är det många som kommer hit just av den anledningen.

Laura Giraudo tror att allt fler kommer att vända sig till tandläkarkliniker vid injektioner av botox och fillers. Detta eftersom patienterna känner sig trygga med sin tandläkare och att klinikens tandläkare har stor erfarenheter av injektioner.

– För oss här på Aspnäskliniken är det extra naturligt eftersom vi redan, även inom tandvården, har stort fokus på det estetiska. Vi erbjuder till exempel produkter som Invisaline och Inman Aligner. Med detta sagt kan botox även användas för behandling mot exempelvis tandgnissling.

Många av Aspnäsklinikens patienter som efterfrågar botox och fillers är sedan tidigare befintliga tandvårdspatienter, andra kommer dit för att de har blivit rekommenderade av nöjda patienter.

Aspnäskliniken lockar även många tandvårdsrädda.

– Vi tar det lugnt och ger patienterna tid samtidigt som de vet att vi har stor kunskap. Det gör dem bekväma.

Aspnäskliniken ligger på Aspnäsvägen 12-14 i Järfälla och är anslutna till Försäkringskassan. Läs mer här.

logga


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!