Artportable satsar på kreativitet inhouse

Ovan: Konstnären Thomas OKOK Gunnarsson tillsammans med Erik Nordlander, Artportable under ett live-event

 

Bli medlem i Artportable

Kulturbranschen har under 2020 präglats av mottot ”ställ inte in, ställ om”. Artportable har precis som företag inom exempelvis musikbranschen satsat på streaming i sociala medier. Och faktum är att portfolioplattformens framgång sedan starten fått kraft från en och samma källa. Ett större fokus på konstnärernas kreativa process har lett till större intresse från allmänheten.

Regina Lund och Thomas OKOK Gunnarsson är några av konstnärerna som målat live från Artportables kontor på Södermalm. Detta har samtidigt blivit digitala event som setts av hundratusentals svenskar, norrmän och danskar. Enbart Regina Lunds livemålning sågs av drygt 30.000 tittare på Facebook. Samtidigt har enskilda filmer som visar upp konstnärernas kreativitet på Artportables Facebooksida fått över en och en halv miljon visningar.

Artportable tar under hösten med sig greppet och arrangerar kreativa workshops för hela organisationen där även sälj och IT ingår. Även andra företag är välkomna att ta del av färg och ytor att måla på. Huruvida dessa färgglada och kreativa workshops blir digitala eller fysiska i Artportables lokaler är i dagsläget inte fastslaget.

Live streaming art event with Thomas ”OKOK” Gunnarsson https://artportable.com/vernissage/live-streaming-art-event-with-thomas-okok-gunnarsson/

Europas ledande portfolioplattform för konstnärer.


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!