Våra artiklar

"Ska kännas som att äta middag hemma i sitt eget kök"

Juletider betyder läcker mat och mysig stämning. Ett ställe som verkligen vill skapa den där magiska julkänslan är Hufvudsta Gård Mat & Möten. Genom högkvalitativ mat och extra fokus på personlig service vill de att gästerna ska känna på samma sätt som om de vore hemma i sitt egna kök.
— Julen är en härlig tid på året då man ska bli omhändertagen, säger konferenschef Anna Olsson.

jul mat

Fashionized.se firar 10 år med mode för föräldrar och barn på webben

Tio år med Fashionized har inneburit många möten med föräldrar och barn samtidigt som närvaron på webben stärkts. Planen för Eva-Lotta Lind har alltid varit att skapa något som går på djupet.
– Det spelar ingen roll vad man gör för att hitta sig själv – om det är på gymmet, på dansgolvet eller genom mode, säger Eva-Lotta.

fashionized mode webbshop

Efter jobb i 40 länder – nu blir hon entreprenör

Jasmine Lundqvist har varit chef på EF och L´oreal. Hon vet vikten av att tro på sig själv och att fånga sina förutsättningar
– Kvinnor kan, det är viktigt att berätta det för tjejer, säger Jasmine Lundqvist.

foundation hudvård

Bra Hörsel – med det senaste inom hörapparater

Hörselskadades dag infaller 21:a oktober. Under den, och de flesta av årets övriga dagar, finns det förbund, föreningar och företag som arbetar intensivt med att underlätta vardagen för personer med hörselnedsättningar. Ett av dessa företag – Bra Hörsel – arbetar i nära samråd med sina kunder för att de ska känna sig delaktiga under hela processen.

BraHörsel Landstinget Stockholm Göteborg ABTransistor Buller Hörselapparat Mottagning

Norrländska Gumman Tö – med hälsa och hudvård i fokus

Hälsocoachen Ulrika Karlsson är den norrländska entreprenören som driver salongen Gumman Tö. Utöver sitt brinnande hund- och naturintresse känner hon stor kärlek för sina friskvårds- och skönhetsbehandlingar. Sortimentet består till största del av Maria Åkerbergs välkända ekologiska och svenska produkter.

GummanTö Vindeln Skönhet Friskvård UlrikaKarlsson MariaÅkerberg ArvikaRaw Salong Massage Hudvård