Akashainspiratören guidar dig på din livsväg

Till för några år sedan arbetade Ulrika med mänskliga rättigheter och miljöfrågor inom svenskt utvecklingssamarbete. Nu har hon insett att vi människor har det mesta inom oss.
– Jag reste världen runt och brann för att hjälpa människor och vår planet. Det var ett roligt men energikrävande sätt att arbeta på. Förmågan att jobba med vårt medvetande ger oss nycklar till ett helt annat sätt att förbättra världen. Idag är jag övertygad om att ju mer du vet om vem du är på själsnivå, desto bättre liv kan du skapa för dig själv och alla andra.

Ulrika jobbar idag som livscoach, retreatledare och medium med flera olika metoder för personlig och mänsklig utveckling. Genom att lyfta upp livsmönster från det omedvetna till den medvetna nivån, kan du börja handla annorlunda och få helt andra resultat i ditt liv. Ulrika säger att det handlar om att komma ned i varv för att lyssna inåt, förstå sina behov och sin vilja för att  ta sig dit du vill. Hon hjälper sina klienter att komma i kontakt med sig själva genom coaching och själläsningar.

De populära grundläsningarna ger dig en översikt över dina själsliga förmågor (längst ned finns rabattkod). Det handlar också om att koppla av så att du hör din inre röst. I coachingen utgår hon ifrån varje persons unika förmågor och möjligheter. Själläsningarna gör hon på Zoom, så att du kan ha tillgång till informationen så länge du vill.
– I vår stressade tillvaro behöver vi platser att landa på, säger Ulrika. En sån plats är Skyros i Grekland, där jag håller en retreat för Kropp&Själ i september varje år. Platsen är helt magisk.

Ulrika anordnar också läse- och diskussionscirklar på Zoom om medvetandehöjning och energier och håller i meditationer och skogsbad då och då. Skogsbad handlar om att vandra långsamt och öppna sina sinnen ett i taget. Du upplever naturen genom dofter, smaker, ljud och synintryck.

Här är ett urval av allt Akashainspiratören erbjuder idag!

Själläsningar

Din själ är unik och du har därför helt unika förutsättningar för att leva lyckligt och framgångsrikt. Akashainspiratören hjälper dig att bli medveten om vem du är på själnivå och använda din tankekraft och energi till att leva ett friare och rikare liv.

Ibland kan man känna att man alltid hamnar i liknande situationer eller att vissa delar av livet aldrig tycks ordna upp sig. Ofta har det då med att göra att man dras med karmamönster och att man uppfostrats till att vara på ett sätt som passar in men som kanske egentligen inte ligger i linje med ens unika själstruktur. Med omfattande blockeringar sen lång tid tillbaka har de flesta av oss stora hinder att få till oss vår livskraftenergi. Vad många inte vet är att det går att göra en energimässig rensning av de här blockeringarna, om du känner till hur de har uppkommit och hur du rensar dem. Med ökad medvetenhet om själstrukturen och dina utmaningar, kan du skapa precis det liv du vill. Du behöver skaffa dig kontroll över det paradigm som styr ditt undermedvetna och använda dig av tankens kraft i ditt förändringsarbete. Ulrika har bra metoder för det i sina läsningar.

De själläsningar som hon erbjuder är utvecklade inom Soul Realignment-tekniken och innebär att hon hämtar din själinformation med hjälp av ett mycket sofistikerat och detaljerat söksystem utvecklat av Andrrea Hess. Förberedelserna inför en grundläggande själsläsning tar Ulrika omkring sex timmar. Därefter ses du och hon på Zoom under två timmar.
– På grund av den detaljerade söknivån får klienten en genomgripande kartläggning av hur du fungerar på själnivå och varför, säger Ulrika.

Läs mer

Ulrika vill att världen ska få ännu ”bättre nyheter” och erbjuder Bättre nyheters läsare 333 kr i rabatt på hennes grundläsningar. För att få rabatten kan du mejla henne på ulrika@akashainspiratoren.se och ange BÄTTRENYHETER23.

Retreat på Skyros i Grekland i september 2023

För att få kontakt med din inre förmåga behöver man ibland pausa vardagen och ägna sig helhjärtat åt kropp, själ och ande. Akashainspiratören anordnar retreats för kropp & själ där man kan utveckla sig personligt och andligt.

– Atmosfären är allra viktigast, säger Ulrika. Jag väljer alltid platser med stort lugn och höga energier, där du har som störst möjlighet att få kontakt med ditt inre lugn och kunna utveckla dig på det personliga och andliga planet. Aktiviteterna involverar lugn kroppslig träning, filosoferande samtal kring teman som rör livets innersta väsen och mening och intuitionsutvecklande aktiviteter samt dagliga meditationer. Där finns något för kropp, intellekt, personlig och andlig utveckling för alla. Vi samarbetar och stödjer varandra och möts i acceptans och medkänsla för våra egna och andras förutsättningar och rika potential, säger Ulrika

Sent i september reser Akashainspiratören till Skyros i grekiska Sporaderna igen. På programmet står kroppsliga övningar med styrka och smidighet som syftar till att ge själen en bra plats att verka utifrån. Övningarna anpassas efter person. Tillsammans har gruppen dagliga meditationer på den ljuvliga sandstranden som ligger bara 60 meter från det fräscha och exklusiva hotellet i denna slumrande idyll. Efter eftermiddagspasset med övningar i personlig och andlig utveckling, ger sig den som vill upp till byn, som är fri från biltrafik. Byn erbjuder en genuin och personlig grekisk miljö med fina små tavernor och boutiquer att strosa emellan. En eftermiddag ger sig gruppen oss ut i den grekiska pinjeskogen för ett skogsbad tillsammans med Akashainspiratören och en lokalguide och provar på grekiska läckerheter.

Early Bird-pris på Skyrosretreat nu t. om. 31 mars.

Läs mer här

Studiecirklar som ökar medvetenheten

Vi människor har ett stort behov av att svara på frågan Vem är jag? Bakom den finns andra intressanta frågeställningar som Varför lever jag? Vad händer när jag dör? Var sitter mitt medvetande egentligen?

Finns det någon verifierbar sanning bakom olika idéer om medvetandet och alltings uppkomst? Eftersom Ulrika själv har ett mål att försöka höja sin medvetandenivå och bli så vis hon kan i det här livet, läser hon en hel del böcker som syftar till att kasta ljus över de här frågorna. Hon lyssnar gärna på andra som har idéer och tekniker som hon kan mindre om. I samtal med klienter förstod hon att det finns fler än hon som läser, följer on-line-kurser från andra delar av världen och lyssnar på poddar om andlig och personlig utveckling. Fler funderar över hur medvetandet hänger ihop med moderna teorier om kvantfysik och med gamla tänkare och deras vishetstraditioner.

Som ett försök att ta tag i detta behov startade Ulrika för ett par år sen flera olika typer av samtalscirklar – de flesta på Zoom. De har alla som mål att höja medvetandet och hjälpa klienterna att använda sina energier på bästa sätt i deras vardag. Största delen av verksamheten består i tematiska bokcirklar på Zoom.

– Vi läser böcker på ett tema och diskuterar dem en i taget, säger Ulrika. Böckerna spänner över en bredd från mer skönlitterära upplevelser till forskningsbaserad litteratur. Viktigast av allt, säger hon, vi läser kravlöst och fokuserar på hur texterna landar i var och en av oss. Och så har vi väldigt roligt ihop och hittar nya bekantskaper med liknande intressen.

Läs mer och boka

Mediumskap

Målet för Ulrikas privatsittningar och seanser är att klienten ska få kontakt med någon på andra sidan som den känner igen och som kan lämna ett meningsfullt budskap. Vid andlig vägledning får man i stället budskapet via sina själsliga guider.

Grunden i traditionellt mediumskap är att skaffa bevis på våra själars överlevnad. Det sker genom privatsittningar och seanser där mediet förmedlar kontakt mellan avlidna nära och kära och klienten.

Akashainspiratören erbjuder privatsittningar och vägledning både på Zoom och i sin lokal på Kungsholmen i Stockholm. Hon håller även gruppseanser fortlöpande både på Zoom och i olika lokaler. Då köper klienten biljett till ett event, där Ulrika beskriver förmedlar budskap från de själar hon ser till personer ur gruppen. Du kan även boka en hemmaseans hos dig, om du har en grupp på omkring tio personer eller fler.

Vid privatsittningar tar Ulrika emot på Zoom eller i verkligheten under en timme och hon tar in en själ från andra sidan, beskriver den så att du ska kunna känna igen personen och förmedlar sedan ett budskap till dig. Seanser går till på ungefär samma sätt, men budskapen är kortare. Ibland avslutas seansen med att alla får ett kort budskap från någon guide eller ängel. Vid en andlig vägledning förmedlar hon kontakt med klientens själsliga vägledare och klienten får möjlighet att ställa några frågor.

Läs mer och boka 

Ulrika brinner för att alla ska utforska sina energier och hitta inre lugn och glädje. Har du frågor till Ulrika eller vill delta i någon del av hennes verksamhet kan du hitta mer information på www.akashainspiratoren.se, ringa Ulrika på 070-2993331 eller mejla henne på ulrika@akashainspiratoren.se.
Glöm inte att du som läsare av Bättre Nyheter har rabatt på hennes grundläsningar. Uppge BÄTTRENYHETER23 när du vill boka, så får du 333 kr rabatt.

Så här säger ett par av Ulrikas deltagare om några upplevelser med Akashainspiratören:

Om retreaten 2022

”En resa för kropp och själ. En upplevelse för alla sinnen: naturen, maten, baden, rörelse och spirituell utveckling.” Maria

”Akashainspiratören skapade ett otroligt kunnigt och inspirerande upplägg och väckte upp mina möjligheter att lära känna mig själv på djupet.” Helena

”Magisk miljö. Fantastiska nya möten. Gemenskap för livet.” Marie

Om själläsningar

”Ulrikas läsning har gett mig nya kunskaper och insikter som jag med en gång kände var en hjälp på vägen framåt. Jag är lättare i sinnet och har en framtidstro jag saknade innan. För en som lätt överanalyserar sina känslor och tankar tar jag med glädje emot verktygen och de insikter jag har fått för beteendemönster och behov. Jag är oerhört tacksam och vill rekommendera alla att ta hjälp av Ulrika.” Louise

”Min läsning med Ulrika var otroligt insiktsfull och allt hon berättade stämde in så otroligt bra! Jag fick bekräftat saker om mig själv som jag har känt och en medvetenhet om varför jag känner och agerar som jag gör.
Jag har fått en mycket större förståelse av mig själv och hur jag ska leva för att må som bäst.” Fanny

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!