4 produkter du behöver i din monter

Sponsrad artikel

Du som är en van utställare har säkerligen koll på vad som behövs för att locka potentiella kunder till din monter på mässan.

Men alla är ju inte erfarna – är du ny inom området? Då kan det vara svårt att hitta rätt i djungeln av produkter som är specialanpassade för just mässor. Därför ger vi dig här några tips med saker du kan behöva för att mässan ska bli en succe!

Börja med bakgrunden

Mässvägen är väldigt viktig i en monter. Utan en mässvägg blir det lätt tomt och kalt i montern och det är inte något som lockar till besök. Det finns mässväggar i alla olika storlekar så det är enkelt att hitta något som passar storleken på din monter. Om din monter är väldigt liten kan det passa bättre med ett par rolluper istället för en mässvägg.

Du behöver ett bord av flera anledningar

Ett mässbord bör vara en självklarhet i montern. Förutom att bordet kan användas för att lägga upp broschyrer kan du dessutom använda bordet när du har ett mer privat samtal med personer som är intresserade av vad du erbjuder.

En del varianter av mässbord fungerar dessutom som transportväska. Det här gör det mycket smidigare att transportera allt du behöver till montern.

En takdisplay syns på håll

Genom att investera i en takdisplay kan personer se din monter på långt håll. Det här är något som ofta lockar besökare då de blir nyfikna på vad som erbjuds under den stora takdisplayen. Men för att det här ska fungera krävs det att du har en lite större monter.

Broschyrer ska vara enkla att nå

Även om vi numera lever i ett rätt så papperslöst samhälle kommer du att behöva broschyrer under mässan. Det är en omöjlighet för mässbesökare att komma ihåg allt de upplever under dagen. Du kommer att behöva ett stort ställ där besökare lätt kan ta för sig av de broschyrer du erbjuder.

 


Annons

Fler artiklar >>

NYHETSBREV VILL JAG HA!